Bij de PLUS kun je alleen nog biologische zuivel kopen

Interessant? Deel het artikel

'@PLUS biologische melk
'@PLUS

Alle dagverse melk en karnemelk van het PLUS huismerk is sinds deze maand biologisch. De melk wordt niet duurder. Boeren krijgen wel gewoon waar voor hun geld.

PLUS is de eerste supermarkt die deze stap zet. De supermarktketen breidt daarmee haar dier- en natuurvriendelijke huismerk ‘Biologisch PLUS’ verder uit.

Biologisch beter voor iedereen

Commercieel directeur bij PLUS, Eric Leebeek: “Biologische melk is beter voor de klant, de boer, de koe en het milieu. De koeien hebben meer ruimte, leven gezonder en krijgen biologisch veevoer. Biologische boeren zorgen goed voor de bodem, dragen bij aan biodiversiteit en werken zonder gewasbeschermingsmiddelen.” Alle bananen bij PLUS zijn ook al 100% Fairtrade. En scharreleieren (ondanks de naam, de slechtste soort eieren) verkoopt PLUS niet meer. Steeds heeft PLUS de meerprijs zelf betaald “om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken een volgende verduurzamingsstap te zetten en echt impact te kunnen maken.”

video: Michaël Wilde

Voor meer informatie: www.plus.nl/biologisch

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.