‘Bigfoot Family’ in Holstohus, Olst

Het Filmhuis Olst toont op woensdag 19 oktober om 14.00 uur de kinderfilm Bigfoot Family.

Interessant? Deel het artikel

bigfoot 25666_1920x1080

Bij Adam thuis is het een gezellige bende sinds zijn vader Bigfoot is teruggekeerd uit de wildernis en samen met een heleboel dieren weer bij zijn gezin woont. Bigfoot is een echte ster, terwijl Adam niets liever wil dan een normaal leven.
De drukte op school, zijn eerste verliefdheid en het oefenen met zijn superkrachten is al genoeg gedoe. Maar Bigfoot wil zijn bekendheid inzetten voor het milieu en vertrekt naar Alaska waar oliemaatschappij X-tract een natuurgebied in gevaar brengt. Een paar dagen later verdwijnt hij spoorloos. Samen met zijn moeder, de ondernemende wasbeer Trapper en de onhandige beer Wilbur gaat Adam naar het Hoge Noorden om zijn vader te redden.
Belgisch-Franse komische avonturen-animatiefilm, 2020, regie: Jeremy Degruson en Ben Stassen, met stemmen van o.a. Buddy Vedder, Kim-Lian van de Meij, Dennis Weening en Freek Vonk, 88 minuten, voor 6 jaar en ouder.
Kinderfilm kaartje: € 3,00 te koop via onze website www.nutolstdeventer.nl.

Filmhuis Olst is een activiteit van het NUT.
Kaarten zijn via onze website te koop www.nutolstdeventer.nl
Nutleden €5,50; niet-leden € 7,50.

Heb je zin om vóór de filmvoorstelling lekker te gaan eten bij Eetkamer Hier is Ut in het Holstohus, Jan Schamhartstraat 5, 8121 CM Olst? Voor de kinderen is de prijs € 10,00 voor pannenkoeken en een kaartje.
Reserveren: 0570 683935 eetkamer@uthuus.nl

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Ook interessant

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *