‘Bigfoot Family’ en ‘Rocketman’ in Holstohus, Olst

Het Filmhuis Olst toont in oktober weer een tweetal films. Op woensdag 19 oktober de kinderfilm Bigfoot Family, op vrijdag 28 oktober ter afsluiting van de Oktoberfeesten de muziekfilm Rocketman, gevolgd door een afterparty m.m.v. DJ Wesley.

Interessant? Deel het artikel

rocketman-fotomega

Op woensdag 19 oktober om 14.00 uur draait voor de jeugd de film Bigfoot Family.

Bij Adam thuis is het een gezellige bende sinds zijn vader Bigfoot is teruggekeerd uit de wildernis en samen met een heleboel dieren weer bij zijn gezin woont. Bigfoot is een echte ster, terwijl Adam niets liever wil dan een normaal leven.

De drukte op school, zijn eerste verliefdheid en het oefenen met zijn superkrachten is al genoeg gedoe. Maar Bigfoot wil zijn bekendheid inzetten voor het milieu en vertrekt naar Alaska waar oliemaatschappij X-tract een natuurgebied in gevaar brengt. Een paar dagen later verdwijnt hij spoorloos. Samen met zijn moeder, de ondernemende wasbeer Trapper en de onhandige beer Wilbur gaat Adam naar het Hoge Noorden om zijn vader te redden.

Belgisch-Franse komische avonturen-animatiefilm, 2020, regie: Jeremy Degruson en Ben Stassen, met stemmen van o.a. Buddy Vedder, Kim-Lian van de Meij, Dennis Weening en Freek Vonk, 88 minuten, voor 6 jaar en ouder.

Kinderfilm kaartje:  € 3,00 te koop via onze website www.nutolstdeventer.nl.

 

Op vrijdag 28 oktober sluit Filmhuis Olst de Oktoberfeesten om 20.00 uur af met de muziekfilm Rocketman en een te gekke afterparty met medewerking van DJ Wesley (v.a. 22.00 uur). Dat doen we i.s.m. het Holstohus.

“Rocketman” vertelt het waargebeurde verhaal van Elton John.

“Rocketman” is een unieke en muzikale biopic, die veel kijkers al snel doet denken aan een Bohemian Rhapsody-achtige film over het leven van Elton John. Ga mee op een reis vol ongelooflijke vertolkingen van Eltons meest geliefde nummers, waarin we te weten komen hoe de artiest naar het beroemde conservatorium Royal Academy of Music gaat en vervolgens een muzikale samenwerking met Bernie Taupin aangaat. Ontdek hoe een jongen uit een kleine stad een ongekend icoon in de wereld van rock ‘n’ roll werd.

Brits biografisch drama, 2019, regie: Dexter Fletcher, met o.a. Taron Egerton, Jamie Bell en Bryce Dallas Howard, 121 minuten, Ned. ondertiteld.

 

Filmhuis Olst is een activiteit van het NUT.

Kaarten zijn via onze website te koop www.nutolstdeventer.nl

Nutleden € 5,50; niet-leden € 7,50.

 

Heb je zin om vóór de filmvoorstellingen lekker te gaan eten bij Eetkamer Hier is Ut in het Holstohus, Jan Schamhartstraat 5, 8121 CM Olst? De prijs van een combikaartje eten [voorafje, hoofdgerecht en toetje] en een bioscoopkaartje is voor Nutleden € 23,50 en voor niet-leden € 27,50. Voor kinderen is de prijs € 10,00 voor pannenkoeken en een kaartje.

Reserveren: 0570 683935 eetkamer@uthuus.nl

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *