Bibliotheek Salland houdt voorleesuurtje bij woonzorglocatie

Voorleespret bij woonzorgcentrum De Hartkamp, Raalte in de voorjaarsvakantie.

Interessant? Deel het artikel

Grandmother with Grandchildren

Voorlezen is plezier voor jong en oud. Daarom brengt Bibliotheek Salland in de voorjaarsvakantie kinderen en ouderen bij elkaar op woonzorglocatie De Hartkamp in Raalte. Kinderen van 4 – 6 jaar zijn op dinsdag 28 februari vanaf 10.30 uur welkom om samen met de bewoners van De Hartkamp boekjes te lezen, liedjes te zingen en spelletjes te doen. Locatie: De Hartkamp, Jan van Arkelstraat 15, Raalte.

Meedoen

Aan deze activiteit meedoen is gratis. Wel is het nodig om kinderen aan te melden. Dit kan via www.bibliotheeksalland.nl/hartkamp.

Voorlezen

Voorlezen is fijn en gezellig, en bovendien heel belangrijk! Het is erg goed voor de taalontwikkeling. Lees kinderen voor en ze lezen later beter, en met meer plezier. Daardoor begrijpen ze teksten beter, en hebben ze meer succes op school. In de vestigingen van de Bibliotheek Salland wordt elke week voorgelezen. Dagen en tijden: dinsdag en vrijdag 9.30 uur in Raalte, woensdag 10.00 uur in Olst en elke eerste woensdag van de maand om 10.00 uur in Ommen. Tot slot: lid worden van de Bibliotheek is voor kinderen tot 18 jaar helemaal gratis.

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *