‘Berend Botje’ en ‘Elvis’ in Holstohus, Olst

Het Filmhuis Olst toont vrijdag 24 februari weer twee films: één voor kinderen en één voor volwassenen.

Interessant? Deel het artikel

berendbotje-web
Om 18.30 uur draait Berend Botje. Een 11-jarig meisje vindt een mysterieus ei en roept de hulp in van familie en vrienden om het terug te brengen naar het eiland waar het vandaan komt om uit te komen. Berend Botje is een stoer meisje met een levendige fantasie. Zij is de jongste telg uit de mysterieuze kapiteinsfamilie Botje die verder bestaat uit vader Berend en opa Berend. De avonturen van de Botjes zijn zó bijzonder, dat niemand gelooft dat ze echt zijn gebeurd. Maar Berend weet wel beter. Als de stad in de ban raakt van een uitzonderlijk vogelei, is zij ervan overtuigd dat het om een Knoetel Ei gaat, dat alleen uitkomt op een verborgen eiland. Ze besluit de gewaagde tocht naar het eiland zelf te maken. Want voor Berend is niets onmogelijk! Nederlandse familiefilm, 2021, regie: Derk van de Berg en Mans van den Berg, met o.a. Doris Zuijderland, Thomas Acda en Carlijn van Ramshorst, 80 minuten, voor alle leeftijden. Kinderfilmkaartje: € 3,-, te koop via onze website www.nutolstdeventer.nl of aan de zaal. Om 20.30 uur draait Elvis. Film over het leven en de muziek van Elvis Presley, gezien vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager kolonel Tom Parker. Het verhaal beschrijft de meer dan 20 jaar beslaande complexe dynamiek tussen Presley en Parker, van Presley’s doorbraak tot aan zijn status als ongekende superster, tegen de achtergrond van het veranderende culturele landschap en het verlies van onschuld in Amerika. Centraal in die reis staat een van de belangrijkste en invloedrijkste mensen in het leven van Elvis: Priscilla Presley. Australisch/Amerikaans biografisch drama, 2022, regie: Baz Luhrmann, met o.a. Austin Butler, Tom Hanks en Olivia DeJonge, 159 minuten, Ned. ondertiteld.     Filmhuis Olst is een activiteit van het NUT. Kaarten zijn via onze website te koop www.nutolstdeventer.nl of aan de zaal. Nutleden € 5,50; niet-leden € 7,50. Na deze film zin in meer rock & roll? Bezoek zaterdag 25 februari het Muziekcafé Hier is Ut in de Eetkamer van Ut Huus met live muziek van Roy P-Cat and The V8 Daddies. Het Muziekcafé is iedere laatste zaterdag van de maand geopend van 20.00 uur – 02.00 uur. Heb je zin om vóór de filmvoorstellingen lekker te gaan eten bij Eetkamer Hier is Ut in het Holstohus, Jan Schamhartstraat 5, 8121 CM Olst? De prijs van een combikaartje eten [voorafje, hoofdgerecht en toetje] en een bioscoopkaartje is voor Nutleden €23,50 en voor niet-leden €27,50. Voor kinderen is de prijs €10,00 voor pannenkoeken en een kaartje. Reserveren: 0570 683935 eetkamer@uthuus.nl

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *