Ben jij een boer of tuinder? Doe dan mee met het GGD vragenlijstonderzoek Boeren in Beeld

Met het project Boeren in Beeld wil GGD IJsselland samen met boeren en tuinders een bijdrage leveren aan het versterken van de mentale gezondheid van agrariërs.

Interessant? Deel het artikel

Ida Besten, boerin, vertrouwenspersoon en betrokken bij het project Boeren in Beeld. Foto: Ruben Meijerink
Ida Besten, boerin, vertrouwenspersoon en betrokken bij het project Boeren in Beeld. Foto: Ruben Meijerink

Het project bestaat uit twee onderdelen: het doen van onderzoek en het ontwikkelen van activiteiten. Eén van de onderzoeken van Boeren in Beeld is een vragenlijstonderzoek. Ben jij boer? Doe dan mee met ons onderzoek!

Korte vragenlijst voor boeren

Ben jij een boer of tuinder? Dan zijn we benieuwd naar jouw mening over mentale gezondheid en het welzijn van boeren en tuinders. Hoe kijk jij als boer(in) hier tegenaan en wat kan jou en andere boeren en tuinders helpen? De vragen en stellingen in de vragenlijst, zijn opgesteld samen met boeren en tuinders.

Doe mee!

Doe jij mee? Meedoen is anoniem, het duurt ongeveer vijf minuten en kan tot uiterlijk 11 juli.

Je vindt de vragenlijst hier

Over Boeren in Beeld

In het project Boeren in Beeld zoekt GGD IJsselland naar inzichten om de kloof tussen de agrarische sector en de psychosociale hulpverlening te verkleinen en de mentale gezondheid te versterken. Dit doen we met behulp van zogenaamd participatief actieonderzoek. Participatief actieonderzoek is kwalitatief onderzoek, waarmee informatie en inzichten worden verzameld die tegelijkertijd aanzetten tot actie. We doen het project samen met agrariërs en zorgprofessionals.

Contact

Zit je zelf op dit moment niet lekker in je vel en heb je behoefte aan hulp? TABOER biedt als onafhankelijk loket een luisterend oor en helpt (anoniem) bij het vinden van passende hulp. Je staat er niet alleen voor. Contact met TABOER: 088-8886608 / info@taboer.nl

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.