Ben jij de zanger of zangeres voor de Luttenberger Passion?

Op 6 april 2023 wordt er in Luttenberg weer een eigen Passion ten tonele gebracht. Hiervoor stellen we een gelegenheidskoor op dat de muzikale begeleiding voor zijn rekening zal nemen samen met ons orkest.

Interessant? Deel het artikel

Passion Luttenberg 03

Vind jij het leuk om te zingen in een koor? Meld je dan nu aan bij de Werkgroep Passion Luttenberg en zing mee met onze Passion.

Jong of oud, iedereen is welkom!

Vanaf januari 2023 starten de repetities die op dinsdagavond zullen plaatsvinden. De voorstelling is op 6 april 2023 om 16:00 uur en 20:00 uur.

 

Aanmelden kan via deze link

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *