Beleef een heerlijke zomeravond en middag in Raalte bij het Theater aan de Vijver Festival

Op zaterdag 29 juni en zondag 30 juni 2024 organiseert het HOFtheater het unieke theatrale festival Theater aan de Vijver.

Interessant? Deel het artikel

HOFtheater 230617 aan de vijver

Naast én op de grote vijver naast het HOFtheater zijn verschillende theateracts te zien, er is livemuziek en een divers randprogramma voor jong, oud en alles daartussen. Op zaterdagavond zijn er acts zoals Erwin Nyhoff, De Baron en Elephant. Zondagmiddag ben je welkom met het hele gezin en geniet je samen van leuke activiteiten en voorstellingen. Tickets zijn te koop via de website van Theater aan de Vijver.

Zaterdagavond

Op zaterdag 29 juni presenteert het festival een gevarieerd programma met optredens van zowel gevestigde als opkomende artiesten. De avond start om 20.00 uur op het Talentstage met Hedwig van Staalduine, wiens Nederlandstalige kleinkunstliedjes warme klanken en poëtische anekdotes combineren. Tegelijkertijd verwelkomt troubadour Rob Krot het publiek muzikaal bij de entree. Om 20.30 uur neemt Erwin Nyhoff met zijn blauwe Cadillac en gitaar het hoofdpodium over met nummers van legendes als Elvis en David Bowie. Om 21.15 uur vervolgt Leon Moorman, bekend van zijn Nedersaksische dialectliedjes, zijn optreden op het Talentstage. Een kwartier later betovert het Rotterdamse indiekwartet Elephant het hoofdpodium met hun nostalgische gitaarpopsongs. Het Talentstage biedt om 22.30 uur een performance van Klub Karmijn, een film- en theatercollectief met prijswinnende korte films.

(Tekst loopt door onder afbeelding)

Rob Krot

De avond op het hoofdpodium wordt om 23.00 uur afgesloten door De Baron, die met hun energieke Guerrilla-Brass een mix van DesertRock, BalkanBeat en Nederlandse levensliederen brengen. Tussendoor is er Klapstoelkabaret, waar nieuw cabarettalent hun kunsten vertoont om 20.00 en 21.15 uur. Het belooft een onvergetelijke avond vol muziek, theater en cabaret te worden in het park naast het HOFtheater.

Zondagmiddag

Op zondagmiddag biedt het festival een familieprogramma vol betoverende optredens en leuke activiteiten. SlodDe & VoS presenteren hun levendige show “SlodDe & VoS in de Geluidentuin” op het hoofdpodium om 14.15 en 16.00 uur. Kinderen ontdekken hier de kleurrijke wereld van geluiden door de fantastische verhalen van SlodDe (de Vos), Vos (de Kat), en Katta (de Koala). Vóór of na deze show kunnen gezinnen genieten van “De Wondertuin” in de Stretchtent om 13.30 en 15.15 uur. Deze beeldende, muzikale voorstelling toont de wonderlijke groei- en veranderkracht van de natuur, van dansende planten tot brullende zonnebloemen.

De hele dag door zijn er verschillende doorlopende activiteiten voor jong en oud. In de Drumcaravan kunnen deelnemers hun eerste ritme leren spelen op elektronische drumstellen. Creatieve kinderen kunnen bij Atelier Bertina hun eigen hippe schilderij maken in de Workshop Hippe Schilderijen. Voor een avontuurlijke ervaring kunnen bezoekers op blote voeten het Blote Voetenpad verkennen, waarbij verschillende ondergronden voor kriebels en prikkels zorgen. Mini Golf biedt een kunstzinnige twist op het klassieke spel met vijf holes, en in de Aquaballen kunnen deelnemers over het water van de vijver naast het HOFtheater lopen zonder nat te worden.

Tickets

Je koopt per dag een ticket. Kom je met het gezin op zondagmiddag? Dan zijn er familietickets beschikbaar voor een prijs van 25 euro voor maximaal 4 personen. Een ticket voor de zaterdagavond is 12.50 een los ticket voor de zondag is 10.00 euro.

Bestel hier je tickets

(Tekst loopt door onder afbeelding)

Erwin Nyhoff

Complete Line-Up

Zaterdag 29 juni
Erwin Nyhoff – De Baron – Elephant – Leon Moorman – Hedwig van Staalduine – Klub Karmijn – Troubadour Rob Kot – Klapstoelkabaret

Zondag 30 juni
Familieconcert SlodDe & Vos – De Wondertuin – Drumcaravan – Mini Golf – Workshop Hippe Schilderijen – Blote Voetenpad – Aquaballen

 

Website Theater aan de Vijver

flyer theater aan de vijver

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.