Bekijk de hergeboorte van een klassieker

Carrosseriebouw Jansen opent 1 & 2 oktober weer zijn deuren voor het publiek

Interessant? Deel het artikel

Foto open dag persbericht Carrosseriebouw Jansen

Vindt u klassiekers onweerstaanbaar? Tijdens de open dagen op 1 & 2 oktober 2022 krijgt u van 10:00 tot 17:00 de kans om alle facetten van het bouw- en restauratieproces te bekijken. Van vergeten chassis naar een schitterende automobiel.

Tegen een achtergrond van Bentleys, Rolls Royces en Alvissen worden alle dimensies van het restaureren van een oldtimer uitgelegd. Apparaten en gereedschappen uit lang vervlogen tijden worden gedemonstreerd en vooroorlogse auto’s staan in verschillende fases van restauratie klaar. Van lassen en slijpen tot het gepoetste eindresultaat.

Ook dit jaar hebben we weer een oldtimer bouwpakket. Met dit pakket doorloopt u verschillende stappen van het restauratieproces: zetten, klinken, puntlassen, schuren en spuiten. Het bouwpakket zal tegen een kleine vergoeding beschikbaar zijn. Het betreft dit jaar een limited edition dus zorg dat u er snel bij bent, want op is op!

Heeft u interesse in oldtimers? Bent u benieuwd hoe een restauratie nu eigenlijk uitgevoerd wordt? Of wilt u gewoon een kijkje nemen bij Carrosseriebouw Jansen? U bent van harte welkom!

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *