Atelier-Bertina scoort op Boerendag

Interessant? Deel het artikel

Schermafbeelding 2022-08-28 om 09.52.20

Koeien, paarden en hanen. En dat bij één kraam op de Boerendag tijdens Stöppelhaene 2022. Passanten konden deze dieren bewonderen op servies, schilderijen en ansichtkaarten bij de kraam van Atelier-Bertina. Samen met cursist en tevens vrijwilligster Carmen, stond kunstenares Bertina Tilma de bezoekers vriendelijk te woord. Ondanks het wisselvallige weer, werd hun overdekte kraam druk bezocht.

Er was een tafel aanwezig die speciaal voor kinderen was aangekleed. Er lagen met verf gevulde schilderspaletten inclusief kwasten en er stonden waterbakjes klaar om de kwasten in te dopen. Ook waren er voldoende stoelen aanwezig, waarover schortjes klaarlagen. Talloze kinderen, vergezeld door hun vader en moeder, maar ook door enthousiaste grootouders, lieten hun creativiteit de vrije loop aan de lange tafel, waar ze haantjes van klei konden schilderen of een kleurplaat mochten maken. De kinderen die meedoen aan de tekenwedstrijd, kunnen tot 1 september hun creatie inleveren bij Atelier-Bertina, want daarna wordt de winnaar bekendgemaakt.

Tilma blikt terug op een succesvol Stöppelhaene 2022: “Een zeer geslaagde dag. We hebben heel veel creatieve kinderen aan de stand gehad. Het was enorm gezellig!” Het kunstatelier van Bertina bevindt zich aan de Tjalkstraat 9 in Raalte.

 

Klik hier voor de website van Atelier- Bertina

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.