Astrid Schulting nieuwe directeur Publieke Gezondheid GGD IJsselland

Astrid Schulting is benoemd tot directeur Publieke Gezondheid van GGD IJsselland.

Interessant? Deel het artikel

Astrid Schulting GGD IJsselland

Het Algemeen Bestuur van GGD IJsselland heeft, met instemming van het Algemeen Bestuur van Veiligheidsregio IJsselland, Astrid Schulting benoemd tot nieuwe directeur Publieke Gezondheid GGD IJsselland en GHOR IJsselland. Astrid Schulting volgt vanaf 1 oktober 2022 de huidige directeur Rianne van den Berg op.

Eind april al maakte Rianne van den Berg haar vertrek per 1 oktober kenbaar, zodat er ruim de tijd is voor een goede overdracht. Het bestuur van de GGD is dan ook blij dat de wervingsprocedure zo snel een goede opvolger heeft opgeleverd.

Astrid Schulting heeft ruime bestuurlijke en gemeentelijke ervaring. Ze werkt momenteel als gemeentesecretaris bij de gemeente Westerkwartier en daarvoor bij de gemeente Meppel. In 2021 is zij tweede geworden in de verkiezing van ‘Overheidsmanager van het jaar 2021’.

Michiel van Willigen, voorzitter Algemeen Bestuur GGD IJsselland: “We hebben in Astrid een goede opvolger voor Rianne gevonden. Astrid is een daadkrachtige en verbindende directeur die GGD IJsselland verder zal brengen. Ik heb er vertrouwen in dat ze de mooie organisatie en de uitdagingen waar we als GGD IJsselland voor staan op een juiste manier aan zal sturen en begeleiden.”

Rianne van den Berg, directeur Publieke Gezondheid GGD IJsselland: “Ik draag in het volste vertrouwen het stokje over aan Astrid. Ik ben blij dat Astrid verder zal gaan met het uitdragen van positieve gezondheid en het versterken van de publieke gezondheid.”

Rianne van den Berg blijft nog tot 1 oktober directeur en Astrid Schulting start op 1 oktober als directeur Publieke Gezondheid GGD IJsselland en GHOR IJsselland.

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.