Asbestdaken veranderen in zonnedaken samen met GroenLeven Univé, Rabobank en Greenchoice

GroenLeven, Univé, Rabobank en Greenchoice hebben de handen ineen geslagen om zakelijke partners de kans te geven asbestdaken te vervangen voor daken vol zonnepanelen.

Interessant? Deel het artikel

@groenleven zonnedak boerderij asbest

GroenLeven is de zonne-energiepartner van Duurzame Zekerheid, het energieconcept van Univé. Ze voorziet in grootschalige zonne-energie door bruikbare oppervlakte in Nederland te gebruiken voor de opwek van groene energie. Daken zijn daar onderdeel van.

Asbest in het dak is vroeg of laat een probleem dat dat gesaneerd moet worden. Daarnaast wordt het afsluiten van een verzekering van een asbestdak steeds lastiger. Door het dak asbestvrij te maken en te verduurzamen door hier zonnepanelen op te installeren, biedt Duurzame Zekerheid een totaaloplossing en volledige ontzorging voor de ondernemer. Daarnaast wordt er meteen ook een steentje bijgedragen aan een andere uitdaging: de energietransitie.

Joep Sparidaens, hoofd Rooftop Operations bij GroenLeven, is blij met de samenwerking met Univé en nieuwe partners: “Ik vind het prachtig om samen met Univé en haar partners drie maatschappelijke uitdagingen aan te gaan: asbest & klimaatverandering op deze manier aanpakken en bijdragen aan de energietransitie.”

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant