Arthur Harshagen met ‘Het Vierde Gezicht’ in Holstohus Olst

De programmeur van Stichting Theater Langs de IJssel, Wietse Rypkema, zag in Arnhem de prachtige voorstelling ‘Het Vierde Gezicht’ van Arthur Harshagen met regie en tekst van Frans Strijards. Met deze voorstelling is Arthur onlangs afgestudeerd aan de ArtEZ toneelschool Arnhem.

Interessant? Deel het artikel

Het Vierde Gezicht Arthur Harshagen[34627]

Wietse was zo enthousiast over dit optreden, dat hij meteen dacht: “Daar wil ik de mensen in Olst-Wijhe en omgeving ook van laten genieten.” En zo is het gekomen dat de voorstelling op 22 juli te zien is in het Holstohus in Olst. Deze is gratis te bezoeken voor vrijwilligers, donateurs en sponsoren van de Stichting Theater Langs de IJssel, en tegen een kleine vergoeding voor iedereen die verder deze voorstelling graag wil bijwonen.
In een gevoelige monoloog van 50 minuten wordt het publiek meegenomen in het spannende verhaal over een moord. De hoofdpersoon vraagt zich af of hij deze gruwelijke daad had kunnen voorkomen. De man komt oog in oog te staan met de gevolgen van zijn handelen en hij twijfelt of hij het juiste heeft gedaan. Ook stelt hij zichzelf de vraag: “Wanneer ben je een goed of slecht mens? Ben ik wel in staat tot goed handelen?” Gedurende het spel hoopt hij antwoorden te kunnen vinden.
In het maken van deze afstudeersolo heeft Arthur samen met Frans Strijards gezocht naar het combineren van fysiek spel met tekst en het bereiken van emotionaliteit via het lichaam.
Spel: Arthur Harshagen – Regie en tekst: Frans Strijards
Zaterdag 22 juli voorstelling in Holstohus (Jan Schamhartstraat 5 Olst)
Aanvang 20.00 uur – Zaal open om 19.30 uur
Entree: € 5,00
Vrij entree voor donateurs, vrijwilligers en sponsoren van Stichting Theater Langs de IJssel Graag aanmelden via de website: theaterlangsdeijssel.nl

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.