Algemene ledenvergadering ZP Raalte

ZP Raalte is een netwerk van zp’ers en kleine zelfstandige ondernemers in de gemeente Raalte en omgeving. Zij organiseert maandelijks bijeenkomsten om (toekomstige) zelfstandige ondernemers met elkaar in contact te brengen, kennis en ervaringen te delen en elkaar te inspireren. Op 23 februari vindt de ledenvergadering plaats.

Interessant? Deel het artikel

ZP Raalte 230209 Ilona Hiddes

Krijg meer financieel inzicht en leer hoe je budgetten opstelt

Torenhoge inflatie, stijgende energiekosten, hoe ga je om met al die prijsstijgingen? Hoe stel je budgetten op? Budgetcoach Ilona Hiddes van IH Financiële Coaching legt uit hoe je meer financieel inzicht krijgt en geeft een aantal praktische tips waar je als ZP’er mee aan de slag kunt. Ze geeft deze presentatie tijdens de Algemene ledenvergadering van ZP Raalte aansluitend aan de bespreking van het jaarverslag van 2022 en de begroting 2023 van ZP Raalte.

Aanmelden

De avond wordt gehouden op donderdag 23 februari en start om 19:30 uur bij Marloe van de Worp, Centrum voor Geluk (Lageweg 22, Raalte). De avond wordt afgesloten met een informele netwerkborrel.

De bijeenkomst is voor zelfstandige professionals uit Salland. De toegang is gratis en óók toegankelijk voor niet-leden van ZP Raalte. Geïnteresseerden kunnen zich voor 19 februari opgeven via info@zpraalte.nl.

ZP Raalte

ZP Raalte is een netwerk van zp’ers en kleine zelfstandige ondernemers in de gemeente Raalte en omgeving. Zij organiseert maandelijks bijeenkomsten om (toekomstige) zelfstandige ondernemers met elkaar in contact te brengen, kennis en ervaringen te delen en elkaar te inspireren.

Meer weten?

Meer informatie of lid worden? Klik op onderstaande link of mail naar info@zpraalte.nl

 

ZP Raalte website

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *