Afscheidsreceptie burgemeester Martijn Dadema

Na ruim 8 jaar burgemeesterschap legt hij deze functie neer omdat hij als gedeputeerde toetreedt tot de nieuw gevormde bestuurscoalitie van de provincie Overijssel. Daarom biedt de gemeente Raalte hem op 10 juli een afscheidsreceptie aan in het HOFtheater.

Interessant? Deel het artikel

dadema

Martijn Dadema neemt afscheid als burgemeester van de gemeente Raalte. In de ruim 8 jaar als burgemeester heeft hij veel betekend voor onze gemeente en iedereen die hier woont en werkt. Daarom laten we zijn afscheid niet ongemerkt voorbijgaan.  

Het gemeentebestuur biedt Martijn Dadema een openbare afscheidsreceptie aan. Voorafgaand aan de afscheidsreceptie is er een buitengewone raadsvergadering waarin Martijn Dadema zijn functie als burgemeester van Raalte neerlegt. U bent welkom om hier aanwezig te zijn.

Wanneer?

Maandag 10 juli 2023

Waar?

HOFtheater in Raalte (Voorhof 2)

Programma:

18:30 tot 19:30 uur – buitengewone raadsvergadering – theaterzaal HOFtheater
19:45 tot 22:00 uur – openbare afscheidsreceptie – foyer HOFtheater

Laat ons uiterlijk 7 juli weten via onderstaand formulier of u aanwezig bent.

Meer informatie en aanmelden

logo gemeente Raalte

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *