Afscheidsbrief Joop van der Wal aan burgemeester Ton Strien

HierInSalland vroeg Sallanders brieven te schrijven aan afscheidnemend burgemeester Ton Strien van Olst- Wijhe. Onze columnist Joop van der Wal reageert.

Interessant? Deel het artikel

Dichterbij-Clown Step
Dichterbij-Clown Step

Geachte burgemeester Strien, beste Ton,

Er zijn veel herinneringen die mij door het hoofd gaan als ik bedenk hoe wij zeer onregelmatig contact hadden. Op de momenten dat we elkaar zagen of spraken, was er een gevoel van herkenning bij mij. Dan gaat het met name om het gevoel voor humor dat we deelden. Nog in de apotheek in de Langstraat was het een paar dagen na een van de destijds fameuze braderieën.

Ik mocht van het inrichtend comité rondlopen als clown Step, wat ik met groot plezier had gedaan. U haalde iets op in de apotheek en bij het weggaan klonk uit uw mond: “En doet u de groeten aan uw broer die hier vorige week vrijdag rondliep…”

We zijn nu beiden ambteloos burger, maar ik hoop u nog vaak in de Langstraat tegen te komen, al of niet als mijn broer Step. De dan uitgewisselde hartelijke groet roept hopelijk bij ons beide een warm gevoel op. Voor nu de groeten en het ga u goed!

 

Joop van der Wal, Dichterbij-Clown Step

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.