Afscheid Frans Jansen IJsclub Olst

Vrijdag 9 september jl. werd er op feestelijke wijze afscheid genomen van Frans Jansen als penningmeester van IJsclub Olst.

Interessant? Deel het artikel

fransjansen

Frans heeft meer dan 50 jaar in het bestuur van de IJsclub gezeten waarvan hij bijna 50 jaar als penningmeester in het dagelijks bestuur zat. Reden genoeg voor het huidige bestuur om hem in het zonnetje te zetten. Frans is benoemd tot erelid van de vereniging en heeft het daarbij behorende speldje gekregen. Zijn vrouw Hanneke kreeg een prachtige bos bloemen voor al haar steunende werk. Als IJsclub bedanken we beiden voor al hun werk, verhalen en betrokkenheid bij de IJsclub.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *