Actie “Rijden voor Geluk” van Wens Ambulance Oost-Nederland

Pinksterweekend zaterdag 27 en zondag 28 mei 2023 organiseert 'Wensambulance Oost-Nederland weer een groot spektakel in Haaksbergen.

Interessant? Deel het artikel

wensambulance 230510 ambulance

Dan staat namelijk alweer de 7e editie van “Rijden voor Geluk” Wens Ambulance Oost-Nederland op het programma. “Rijden voor Geluk” Wens Ambulance Oost-Nederland organiseert jaarlijks in het Pinksterweekend een prachtig evenement met activiteiten voor jong en oud.

Zaterdag 27 mei aanvang 10.00 uur t/m 17.00 uur een grote Braderie met maar liefs 70 kraampjes.

Wilt U ook een kraam huren voor op onze Braderie klik dan op deze link  en vul het formulier in.

Voor de kinderen hebben wij gratis IJs kinderkermis draaimolens, , Ballonclowns, Schminken, grote springkussens, verder zijn er live optredens van bekende artiesten uit de regio en verschillende optredens van kinderdans en muziekscholen verschillende eet en drankkraampjes.

En als klapper op de vuurpijl onze inmiddels bekende TRIKE-ZIJSPAN-RUN. Kinderen en mensen met een beperking kunnen gratis een rondje achterop een super stoere trike of in een zijspan motor meerijden door het centrum van Haaksbergen.

Zondag 28 mei staat onze toertocht “Rijden voor Geluk” weer op het programma.

Rijden voor Geluk is een GRATIS toertocht voor alle types motoren .zijspanmotoren en trikes. Tijdens deze toertocht van ongeveer 65 km rijden dit jaar maar liefs 10 Wens Ambulances mee met daarin patiënten die zelf helemaal gek zijn van motoren of trikes maar vanwege hun ziekte dit zelf niet meer kunnen of dit als laatste wens hebben.

Dit is voor hen een tocht van wens naar werkelijkheid.

Bij terugkomst is er live muziek op ons grote podium en staat er een grote friet- en drankenwagen.

Ook gaan we de cheque met het totaal ingezamelde bedrag aan het bestuur van de Wens Ambulance Oost-Nederland overhandigen.

Inschrijven

De kosten voor deelname aan de toertocht zijn geheel gratis, maar je moet je wel inschrijven voor deelname dat kunt u doen door het deelnameformulier in te vullen op deze website.

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *