Aarnink Kunststof Kozijnen sponsor van de Triathlon Luttenberg

De Triathlon Luttenberg wordt na 2 jaar afgelasting vanwege het Corona virus, dit jaar weer georganiseerd en wel op zondag 12 juni. Aarnink Kunststof Kozijnen heeft zich ook aangemeld als sponsor.

Interessant? Deel het artikel

Aarnink kunststof kozijnen

Aarnink Kunststof Kozijnen is één van de modernste hightech kunststof kozijnen verwerkers van Europa. Door een totaalprogramma van zowel produceren, monteren en een eigen service-afdeling zorgt Aarnink voor kwaliteit. U kunt hier terecht voor kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien en gevelbekleding in alle gewenste kleuren en maten.

Aarnink werkt vanuit één centraal punt in Deventer waar de fabriek, de expeditie en de showroom zich onder hetzelfde dak bevinden. Hier wordt de klant ontzorgd, want bij Aarnink kom je in een one-stop-shop. Momenteel bestaat het team van Aarnink uit 140 medewerkers, maar het bedrijf wil graag uitbreiden en zoekt monteurs voor de buitendienst. Mocht je nog op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging en heb je ervaring met kunststof, neem dan contact met ons op!

De link tussen Aarnink en de Triathlon Luttenberg is eenvoudig te verklaren. Naast het feit dat Aarnink graag evenementen support waar haar medewerkers een vrijwillige bijdrage aan leveren, zijn directeuren Stefan (l) en Mark (r) Blom geboren en getogen Luttenbergers. Zij geven graag support aan een mooi sportevenement als de Triathlon Luttenberg.

Aarnink Kunststof Kozijnen
Paderbornstraat 2
7418 BP  DEVENTER
Website
E-mail
Telefoon 0570-67 66 00

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant