Aannemer Klink-Nijland uit Raalte gaat metamorfose Raalte centrum uitvoeren

Het vernieuwen van het centrum van Raalte begint vorm te krijgen. Klink- Nijland, een puur Raalter bedrijf, heeft de opdracht van de gemeente Raalte ontvangen na als beste uit de inschrijving te zijn gekomen.

Interessant? Deel het artikel

Herman Klink van Klink- Nijland en wethouder Alexander Kreule
Herman Klink van Klink- Nijland en wethouder Alexander Kreule

De Grote Markt en de Plas in het centrum van Raalte krijgen een flinke opknapbeurt. Het nieuwe plein wordt een groene plek, met ruimte voor horeca en evenementen. En natuurlijk om te winkelen. Aannemer Klink-Nijland uit Raalte gaat de werkzaamheden uitvoeren. De partij kwam als beste uit de bus tijdens de aanbestedingsprocedure.

Wethouder Alexander Kreule: “We zijn blij dat we weer een stap verder zijn en het werk door een lokale aannemer wordt uitgevoerd. Raalte krijgt straks een fantastisch centrum, waar iedereen vanaf volgende zomer van kan genieten.” Herman Nijland van Klink-Nijland: “De herinrichting van de Grote Markt en de Plas, dat is voor ons als Raalter bedrijf machtig mooi om aan te werken!”

Planning verder uitwerken

Het nieuwe plein is naar verwachting medio 2023 klaar. Een aantal ondergrondse werkzaamheden vinden dit jaar nog plaats. De bovengrondse werkzaamheden starten in 2023. Aannemer Klink-Nijland werkt de planning de komende weken verder uit met leveranciers en onderaannemers. Ook vindt er afstemming met de omgeving en ondernemers plaats. De planning is onder andere afhankelijk van levertijden van materialen.

Meer informatie

Wil je weten hoe het plein eruit komt te zien?

 

Klik dan hier

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *