Aan Warmelo in Raalte Noord delen ze lief én leed

Interessant? Deel het artikel

warmelo

Wát er aan de hand is aan Warmelo in Raalte Noord maakt niet uit, indrukwekkend is het wel dat de hele straat de vlag half stok heeft hangen. In de zomer vieren ze daar vaak samen feest in het hart van de straat. In december hebben ze samen een kerstboom staan. Naast lief wordt in deze straat dus ook leed gedeeld. Geweldig.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.