Succesvol seizoen zwolse theaters

Zwolse theaters blikt terug op een zeer succesvol seizoen. Nog nooit zijn er zoveel kaarten verkocht! Een greep uit het spektakel op ons podium: We genoten van prachtige voorstellingen zoals Yara's Wedding en de Alternatieve Nachtmis. Het concert Bruce & Wij werd vertolkt door muziektolken. Er waren maar liefst 9 voorstellingen van K3 in een uitverkochte Spiegel. 

Interessant? Deel het artikel

Theater De Spiegel Zwolse Theaters

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *