Herman Holtmaat: Afscheid van burgemeester Martijn Dadema

HierInSalland vraagt haar volgers een reactie te schrijven op het afscheid van Raalter burgemeester Martijn Dadema, die gedeputeerde wordt bij de provincie Overijssel. Vandaag de brief van Herman Holtmaat, de gangmaker uit Luttenberg.

Interessant? Deel het artikel

dadema

Beste Burgermeester Martijn Dadema,

Wat was ik blij verrast toen jij in 2014 onze nieuwe Burgemeester werd. Nadat  we de sporthal gerealiseerd hadden zat de schwung er flink in en wilden we in Luttenberg verder met allerlei plannen en projecten zoals Maria-Oord ombouwen tot een mooi woonpark. De oude bibliotheek moest een nieuwe bestemming krijgen. We wilden iets met de basisschool en Elckerlyc en we wilden jongerenwoningen. Dat we dit konden hadden we met de sporthal laten zien, maar we hadden wel de gemeente nodig als partner.

En juist op dat moment kwam jij als burgemeester en schoot ons te hulp. Ook jij vindt het belangrijk dat inwoners zelf de regie in handen nemen en met plannen komen en dat de gemeente dienstverlenend moet zijn aan zijn inwoners. Zo heb jij in jouw periode van de gemeente een open en toegankelijke organisatie gemaakt die samen probeert met ons als inwoners mooie dingen te realiseren. Jullie komen nu net zo vaak naar Luttenberg als wij naar Raalte moeten komen. Er is vertrouwen in elkaar en dat is de basis om mooie dingen te realiseren.

Als ik nu wat wil dan bel ik even naar het gemeentehuis met Henny Huis in ’t Veld, Lotte Koolhof of Hans Horenberg of Klazien Hoekstra en ze gaan met ons meedenken.

Die cultuurverandering schrijf ik ook grotendeels op jouw conto. Dank daarvoor en daar mag je trots op zijn. Net zo trots als wij zijn op ons mooie dorp Luttenberg “de Parel van Salland”.

Herman Holtmaat

 

Herman Holtmaat

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *