5 nieuwe borden heten bezoekers van Olst Wijhe welkom als start van de Week van de Ondernemer

Gemeente Olst-Wijhe

Interessant? Deel het artikel

fotograaf: Jan Amse
5 nieuwe borden heten bezoekers van Olst Wijhe welkom. De zogenaamde welkomstpalen zijn gisteren geplaatst als start van de Week van de Ondernemer en zijn bedoeld om onze gemeente nog beter op de kaart te zetten en zichtbaar te maken.
De plaatsing van de borden is een initiatief van centrummanagement Olst-Wijhe, waarin lokale ondernemersverenigingen, Gemeente en Provincie samenwerken aan vitale en toekomstbestendige winkelkernen. De welkomstpalen werden onthuld door Peter Traas (voorzitter Natuurlijk Olst), Gerrit Boomgaard (co-voorzitter Gastvrij Wijhe) en wethouder Hans Olthof.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Partnerbijdragen

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *