Luchtfoto-expositie van fotograaf John Davids in Infocentrum IJssel in Den Nul

Interessant? Deel het artikel

luchtfoto kampen
@ John Davids

Overgenomen uit de nieuwsbrief van Infocentrum IJssel

Vanaf 22 februari is er bij het Infocentrum IJssel in Den Nul een luchtfoto-expositie van fotograaf John Davids te zien. John Davids, geboren Kampenaar, heeft meer dan 50 jaar ervaring in de fotografie. Zijn vader heeft aan de Oudestraat in Kampen jarenlang de fotozaak Eska gehad. Hier is bij John de liefde voor het vak ontstaan. Ook heeft hij daar de benodigde ervaring opgedaan op het gebied van trouwreportages en industriële – en portretfotografie. Om bredere vakkennis op te doen, is hij voor een jaar in Canada geweest om bij bekende fotografen te werken en in een kleurenlaboratorium zijn kennis te verdiepen met betrekking tot kleurencomposities. Op latere leeftijd is hij voor een aantal jaren werkzaam geweest bij een fotozaak in Suriname. Na deze ervaring besloot hij bij terugkomst in Nederland zich te gaan specialiseren in de luchtfotografie daar de ontwikkelingen m.b.t. de digitale fotografie zich snel ontwikkelden. Op dit moment fotografeert hij vanuit de lucht in opdracht voor vele gemeenten (o.a. Den Bosch, Zwolle, Nijmegen, Arnhem, Leeuwarden enz.)

Voor de gemeente Zwolle heeft hij een speciaal fotoboek laten drukken ‘Zwolle vanuit de lucht’. Deze is op de expositie in te zien en te verkrijgen en kost € 10,-.
Op deze expositie ziet u een kleine greep uit zijn werk.
Mocht u geïnteresseerd zijn in het laten maken van luchtfotos’ of het aanschaffen van de getoonde foto’s dan kunt u contact opnemen met:
Fotografie John Davids
info@johndavids.nl
www.johndavids.nl

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.