4 december voor vrouwen met een onvervulde kinderwens

Waar het de komende weken meer en meer zal gaan over het kinderfeest bij uitstek, over het maken van verlanglijstjes en knutselen van surprises, is de decemberperiode voor mensen met een onvervulde kinderwens vaak een extra confronterende tijd.

Interessant? Deel het artikel

Foto Lianne Mulder

Vrijwel dagelijks zijn er voor hen confrontaties met het kindje dat niet kwam en iedere levensfase heeft weer nieuwe confrontaties. Van niet op het schoolplein staan, tot geen opa en oma worden. Ongewenst kinderloos, ook wel een stil en levend verlies.

Heb juist in de decembermaand eens aandacht voor deze mensen in jouw eigen omgeving. Het is voor hen vaak een eenzaam proces.

Op zondag 4 december organiseert Lianne Mulder van Bloeikracht, samen met Miranda Schutten van Rouwkost en Troostvoer, een warm samenzijn voor vrouwen die ondanks het gemis van een kindje, geluk willen nastreven. Voor vrouwen die het zichzelf gunnen om juist rond het kinderfeest bij uitstek te ont-moeten en te verbinden.

Voor vrouwen die aandacht willen geven aan diepere verlangens en aan de slag willen met hun verlanglijstje en bloeikracht. Want zelfs als een intens verlangen onvervuld blijft is er een weg naar geluk!

Wanneer

Zondag 4 december 10.00 uur tot 16.30 uur, op een rustige en sfeervolle locatie in de gemeente Olst-Wijhe.  Maximaal 12 vrouwen.

Info

Informatie en aanmelden tot 25 november: welkom@jouwbloeikracht.nl

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *