25 en 26 november 2022 gaan Tavenu en Young Tavenu eindelijk weer optreden

Op 25 en 26 november 2022 gaan toneelvereniging Tavenu en Young Tavenu eindelijk weer optreden.

Interessant? Deel het artikel

tavenu

Na twee jaar geen voorstelling opgevoerd te hebben zijn we weer terug. We hebben ons niet uit het veld laten slaan en hebben hard geoefend.  De volwassen spelen rond 20.15 uur het stuk “Lessen in moord”. U zult dan ook plaatsnemen in de collegezaal van onze welbekende professor Kleine. Tijdens het examen kunt u zelf ook als detective aan de slag!

Ook onze jeugdleden hebben een fantastische voorstelling voor u

Zij treden om 19.30 uur op met een gecombineerd stuk van “Het bed van Napoleon” en “Maar menéér..”.  In dit stuk is een duo is erg druk met aannemen van allerlei rollen. Maar of het een rollenspel is waar iedereen plezier aan beleeft, dat is nog maar de vraag.

Wij treden dit jaar op bij café de Slinger

Sinds dit jaar oefenen wij iedere dinsdag in hun nieuwe zaal. Wij zijn erg blij met zo’n mooie locatie. Na de uitvoering sluiten we de avond natuurlijk af met onze welbekende prijsverloting.

Speel je volgend seizoen met ons mee?

In december beginnen we met oefenen voor een nieuw stuk. Benieuwd? Voor meer info mail naar tavenu.wijhe@gmail.com of stuur een bericht via Facebook of Instagram.

Nog even op een rijtje:

25 en 26 november 2022, nieuwe zaal van De Slinger, zaal open 19.00 uur, jeugd 19.30 uur, volwassenen 20.30 uur.

Kaartverkoop

Verkoop aan de deur is mogelijk. Prijs is € 7,50 per persoon. Ook is het mogelijk om donateur aan de deur te worden. De kosten zijn € 10,- per seizoen, u ontvangt daarvoor 2 kaartjes.

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *